DigiD mod apk

Загрузить DigiD Apk

 
  Автор публикации
 
  2021-02-17

De makkelijkste manier om veilig in te loggen Beginnen met de app? Activeer
de DigiD app eerst. Open de DigiD app en volg de stappen in de app. Hulp
nodig bij activeren? Kijk op: www.digid.nl/over-digid/app Hoe log ik in met
d...


Скачать Apk (33M)
Обзор редактора

1. In de privacyverklaring vindt u wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens voor DigiD, welke persoonsgegevens van de gebruiker van DigiD worden verwerkt en met welk doel dit gebeurt.

2. De DigiD app verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de door u te kiezen 5-cijferige pincode.

3. De verwerking van persoonsgegevens door DigiD en regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD zijn opgenomen in wet- en regelgeving.

4. Door de DigiD app te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.


Скачай и наслаждайся DigiD Взлом MOD + OBB для всего неограниченного. Мы предоставляем лучшие моды только для вас, и если того, что мы предлагаем, недостаточно, мы ссылаемся на лучшие источники данных о моде, просто чтобы дать вам лучшее.DigiD Скриншоты

     


Информация об APK-моде

Категория: Финансы

Текущая версия: 5.18.1

Размер файла: 33M

Совместимость: Требуется Android 7.0

Рейтинг взрослых: Для всех

Разработчик: Rijksoverheid

Поддержка разработчиков: [email protected]Подробная информация о продукте и описание DigiD

De makkelijkste manier om veilig in te loggen

Beginnen met de app?

Activeer de DigiD app eerst. Open de DigiD app en volg de stappen in de app.

Hulp nodig bij activeren? Kijk op: www.digid.nl/over-digid/app

Hoe log ik in met de DigiD app?

Inloggen met de DigiD app kan op twee manieren:

1. Op uw telefoon of tablet logt u in met alleen een pincode.

2. Of u logt in op de computer, via de app. Dan neemt u eerst een koppelcode over, scant u een QR-code en voert u uw pincode in.

GEGEVENSVERWERKING & PRIVACY

De DigiD app verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de door u te kiezen 5-cijferige pincode. Bij het uitvoeren van de ID-check verwerkt DigiD het documentnummer/rijbewijsnummer, geboortedatum en geldigheid.

Door de DigiD app te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.

1. De persoonsgegevens van de gebruiker worden verwerkt conform de geldende privacywetgeving. In de privacyverklaring vindt u wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens voor DigiD, welke persoonsgegevens van de gebruiker van DigiD worden verwerkt en met welk doel dit gebeurt. De verwerking van persoonsgegevens door DigiD en regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD zijn opgenomen in wet- en regelgeving. De privacyverklaring en wet- en regelgeving vindt u op www.digid.nl.Logius heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.

3. De DigiD app voldoet aan beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met de beveiligingsmaatregelen van DigiD. Ook maakt DigiD gebruik van de veiligheidsmechanismen van het besturingssysteem.

4. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn mobiele apparaat.

5. Voor de DigiD app kunnen zo nu en dan automatisch updates via de app-store worden gedownload en geïnstalleerd. Deze updates zijn bedoeld om de DigiD app te verbeteren, uit te breiden of verder te ontwikkelen en kunnen bestaan uit oplossingen voor programmafouten, geavanceerde functies, nieuwe softwaremodules of volledige nieuwe versies. Zonder deze updates is het mogelijk dat de DigiD app niet of niet behoorlijk functioneert.

6. Logius behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen het aanbieden van de DigiD app in de app-store of de werking van de DigiD app (tijdelijk) stop te zetten.Как установить DigiD на Android

За 4 простых шага я покажу вам, как использовать DigiD.apk на вашем телефоне, как только вы его загрузите..


Шаг 1: Загрузите DigiD

Вы можете сделать это, используя любое из наших зеркал загрузки, перечисленных здесь. Его 99% гарантированно работает .


Шаг 2. Разрешите сторонние приложения на вашем устройстве.

Убедитесь, что сторонние приложения в настоящее время включены в качестве источника установки. Перейдите к настройкам вашего устройства следующим образом: Настройки -> Безопасность -> и разрешите «Установить из неизвестных источников» .


Шаг 3: перейдите в свой файловый менеджер

Найдите DigiD.apk файл, который вы только что загрузили.
Щелкните файл, и начнется обычный процесс установки. При запросе разрешений нажмите «Да». Однако обязательно прочтите все подсказки на экране.


Шаг 4. Наслаждайтесь своим приложением

DigiD теперь установлен на вашем устройстве. Наслаждаться!Самый популярный в Финансы

Больше приложений, похожих на DigiD