DigiD mod apk

ダウンロード DigiD Apk

 
  発行者
 
  2021-02-17

De makkelijkste manier om veilig in te loggen Beginnen met de app? Activeer
de DigiD app eerst. Open de DigiD app en volg de stappen in de app. Hulp
nodig bij activeren? Kijk op: www.digid.nl/over-digid/app Hoe log ik in met
d...


APKをダウンロード (33M)
編集者のレビュー

1. In de privacyverklaring vindt u wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens voor DigiD, welke persoonsgegevens van de gebruiker van DigiD worden verwerkt en met welk doel dit gebeurt.

2. De DigiD app verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de door u te kiezen 5-cijferige pincode.

3. De verwerking van persoonsgegevens door DigiD en regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD zijn opgenomen in wet- en regelgeving.

4. Door de DigiD app te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.


をダウンロードしてお楽しみください DigiD Android APK + OBBハックで無制限のすべてを実現。私たちはあなたのためだけに最高のModを提供し、私たちが提供するものが十分でない場合は、あなたに最高のものを提供するために、MODデータのトップソースにリンクします。DigiD スクリーンショット

     


Android APK情報

カテゴリ: ファイナンス

現在のバージョン: 5.18.1

ファイルサイズ: 33M

互換性: Androidが必要 7.0

アダルトランキング: 全ユーザー対象

開発者: Rijksoverheid

開発者サポート: [email protected]製品の詳細と説明 DigiD

De makkelijkste manier om veilig in te loggen

Beginnen met de app?

Activeer de DigiD app eerst. Open de DigiD app en volg de stappen in de app.

Hulp nodig bij activeren? Kijk op: www.digid.nl/over-digid/app

Hoe log ik in met de DigiD app?

Inloggen met de DigiD app kan op twee manieren:

1. Op uw telefoon of tablet logt u in met alleen een pincode.

2. Of u logt in op de computer, via de app. Dan neemt u eerst een koppelcode over, scant u een QR-code en voert u uw pincode in.

GEGEVENSVERWERKING & PRIVACY

De DigiD app verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de door u te kiezen 5-cijferige pincode. Bij het uitvoeren van de ID-check verwerkt DigiD het documentnummer/rijbewijsnummer, geboortedatum en geldigheid.

Door de DigiD app te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.

1. De persoonsgegevens van de gebruiker worden verwerkt conform de geldende privacywetgeving. In de privacyverklaring vindt u wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens voor DigiD, welke persoonsgegevens van de gebruiker van DigiD worden verwerkt en met welk doel dit gebeurt. De verwerking van persoonsgegevens door DigiD en regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD zijn opgenomen in wet- en regelgeving. De privacyverklaring en wet- en regelgeving vindt u op www.digid.nl.Logius heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.

3. De DigiD app voldoet aan beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met de beveiligingsmaatregelen van DigiD. Ook maakt DigiD gebruik van de veiligheidsmechanismen van het besturingssysteem.

4. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn mobiele apparaat.

5. Voor de DigiD app kunnen zo nu en dan automatisch updates via de app-store worden gedownload en geïnstalleerd. Deze updates zijn bedoeld om de DigiD app te verbeteren, uit te breiden of verder te ontwikkelen en kunnen bestaan uit oplossingen voor programmafouten, geavanceerde functies, nieuwe softwaremodules of volledige nieuwe versies. Zonder deze updates is het mogelijk dat de DigiD app niet of niet behoorlijk functioneert.

6. Logius behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen het aanbieden van de DigiD app in de app-store of de werking van de DigiD app (tijdelijk) stop te zetten.のインストール方法 DigiD Androidの場合

このアプリの使い方を示す4つの簡単なステップ- DigiD.apk ダウンロードが完了したら、電話で.


ステップ1: をダウンロードする DigiD

これは、ここにリストされているダウンロードミラーのいずれかを使用して行うことができます。その 99%が動作することが保証されています .


ステップ2:デバイスでサードパーティのアプリを許可します。

サードパーティのアプリが現在インストールソースとして有効になっていることを確認してください。次のようにデバイス設定に移動します:設定->セキュリティ-> および 「不明なソースからのインストール」を許可


ステップ3:ファイルマネージャーに移動

を検索 - DigiD.apk ダウンロードしたファイル。
ファイルをクリックすると、通常のインストールプロセスが開始されます。権限の入力を求められたら、[はい]をタップします。ただし、画面上のすべてのプロンプトを必ずお読みください。


ステップ4:アプリをお楽しみください

DigiD がデバイスにインストールされました。楽しい!このカテゴリで最も人気があります - ファイナンス

このアプリのような他のアプリ - DigiD