DigiD mod apk

Scarica DigiD Apk

 
  Pubblicato da
 
  2021-02-17

De makkelijkste manier om veilig in te loggen Beginnen met de app? Activeer
de DigiD app eerst. Open de DigiD app en volg de stappen in de app. Hulp
nodig bij activeren? Kijk op: www.digid.nl/over-digid/app Hoe log ik in met
d...


Scarica Apk (33M)
Revisione dell'editore

1. In de privacyverklaring vindt u wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens voor DigiD, welke persoonsgegevens van de gebruiker van DigiD worden verwerkt en met welk doel dit gebeurt.

2. De DigiD app verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de door u te kiezen 5-cijferige pincode.

3. De verwerking van persoonsgegevens door DigiD en regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD zijn opgenomen in wet- en regelgeving.

4. Door de DigiD app te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.


Scarica e divertiti con DigiD Android apk + OBB hack per tutto illimitato. Forniamo i migliori Mod solo per te e se ciò che offriamo non è sufficiente, ci colleghiamo alle migliori fonti per i dati MOD, solo per darti il ​​meglio.DigiD Screenshot

     


Informazioni su Android Apk

Categoria: Finanza

Versione corrente: 5.18.1

Dimensione del file: 33M

Compatibilità: Richiede Android 7.0

Classifica per adulti: Per tutti

Sviluppatore: Rijksoverheid

Supporto per sviluppatori: [email protected]Dettagli del prodotto e descrizione di DigiD

De makkelijkste manier om veilig in te loggen

Beginnen met de app?

Activeer de DigiD app eerst. Open de DigiD app en volg de stappen in de app.

Hulp nodig bij activeren? Kijk op: www.digid.nl/over-digid/app

Hoe log ik in met de DigiD app?

Inloggen met de DigiD app kan op twee manieren:

1. Op uw telefoon of tablet logt u in met alleen een pincode.

2. Of u logt in op de computer, via de app. Dan neemt u eerst een koppelcode over, scant u een QR-code en voert u uw pincode in.

GEGEVENSVERWERKING & PRIVACY

De DigiD app verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de door u te kiezen 5-cijferige pincode. Bij het uitvoeren van de ID-check verwerkt DigiD het documentnummer/rijbewijsnummer, geboortedatum en geldigheid.

Door de DigiD app te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.

1. De persoonsgegevens van de gebruiker worden verwerkt conform de geldende privacywetgeving. In de privacyverklaring vindt u wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens voor DigiD, welke persoonsgegevens van de gebruiker van DigiD worden verwerkt en met welk doel dit gebeurt. De verwerking van persoonsgegevens door DigiD en regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD zijn opgenomen in wet- en regelgeving. De privacyverklaring en wet- en regelgeving vindt u op www.digid.nl.Logius heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.

3. De DigiD app voldoet aan beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met de beveiligingsmaatregelen van DigiD. Ook maakt DigiD gebruik van de veiligheidsmechanismen van het besturingssysteem.

4. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn mobiele apparaat.

5. Voor de DigiD app kunnen zo nu en dan automatisch updates via de app-store worden gedownload en geïnstalleerd. Deze updates zijn bedoeld om de DigiD app te verbeteren, uit te breiden of verder te ontwikkelen en kunnen bestaan uit oplossingen voor programmafouten, geavanceerde functies, nieuwe softwaremodules of volledige nieuwe versies. Zonder deze updates is het mogelijk dat de DigiD app niet of niet behoorlijk functioneert.

6. Logius behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen het aanbieden van de DigiD app in de app-store of de werking van de DigiD app (tijdelijk) stop te zetten.Come installare DigiD su Android

In 4 semplici passaggi, ti mostrerò come usare DigiD.apk sul tuo telefono una volta che hai finito di scaricarlo..


Passaggio 1: Scarica DigiD

Puoi farlo utilizzando uno dei nostri mirror di download elencati qui. È garantito il 99% di funzionamento .


Passaggio 2: Consenti app di terze parti sul tuo dispositivo.

Assicurati che le app di terze parti siano attualmente abilitate come origine dell'installazione. Vai alle impostazioni del tuo dispositivo in questo modo: Impostazioni -> Sicurezza -> e consenti "Installa da origini sconosciute" .


Passaggio 3: vai al tuo file manager

Individua DigiD.apk file appena scaricato.
Fare clic sul file e verrà avviato il normale processo di installazione. Tocca "Sì" quando vengono richieste le autorizzazioni. Tuttavia, assicurati di leggere tutti i messaggi sullo schermo.


Passaggio 4: goditi la tua app

DigiD è ora installato sul tuo dispositivo. Godere!I più popolari in Finanza

Altre app come DigiD