DigiD mod apk

Télécharger DigiD Apk

 
  Publié par
 
  2021-02-17

De makkelijkste manier om veilig in te loggen Beginnen met de app? Activeer
de DigiD app eerst. Open de DigiD app en volg de stappen in de app. Hulp
nodig bij activeren? Kijk op: www.digid.nl/over-digid/app Hoe log ik in met
d...


Télécharger Apk (33M)
Notre avis

1. In de privacyverklaring vindt u wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens voor DigiD, welke persoonsgegevens van de gebruiker van DigiD worden verwerkt en met welk doel dit gebeurt.

2. De DigiD app verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de door u te kiezen 5-cijferige pincode.

3. De verwerking van persoonsgegevens door DigiD en regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD zijn opgenomen in wet- en regelgeving.

4. Door de DigiD app te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.


Téléchargez et profitez de DigiD APK MOD + OBB hack pour tout illimité. Nous fournissons les meilleurs Mods rien que pour vous et si ce que nous proposons ne suffit pas, nous établissons des liens vers les principales sources de données MOD, juste pour vous donner le meilleur.DigiD Captures d'écran

     


Informations Apk Android

Catégorie: Finance

Version actuelle: 5.18.1

Taille du fichier: 33M

Compatibilité: Nécessite Android 7.0

Classement des adultes: Tout public

Développeur: Rijksoverheid

Assistance aux développeurs: [email protected]Détails du produit et description de DigiD

De makkelijkste manier om veilig in te loggen

Beginnen met de app?

Activeer de DigiD app eerst. Open de DigiD app en volg de stappen in de app.

Hulp nodig bij activeren? Kijk op: www.digid.nl/over-digid/app

Hoe log ik in met de DigiD app?

Inloggen met de DigiD app kan op twee manieren:

1. Op uw telefoon of tablet logt u in met alleen een pincode.

2. Of u logt in op de computer, via de app. Dan neemt u eerst een koppelcode over, scant u een QR-code en voert u uw pincode in.

GEGEVENSVERWERKING & PRIVACY

De DigiD app verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de door u te kiezen 5-cijferige pincode. Bij het uitvoeren van de ID-check verwerkt DigiD het documentnummer/rijbewijsnummer, geboortedatum en geldigheid.

Door de DigiD app te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.

1. De persoonsgegevens van de gebruiker worden verwerkt conform de geldende privacywetgeving. In de privacyverklaring vindt u wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens voor DigiD, welke persoonsgegevens van de gebruiker van DigiD worden verwerkt en met welk doel dit gebeurt. De verwerking van persoonsgegevens door DigiD en regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD zijn opgenomen in wet- en regelgeving. De privacyverklaring en wet- en regelgeving vindt u op www.digid.nl.Logius heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.

3. De DigiD app voldoet aan beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met de beveiligingsmaatregelen van DigiD. Ook maakt DigiD gebruik van de veiligheidsmechanismen van het besturingssysteem.

4. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn mobiele apparaat.

5. Voor de DigiD app kunnen zo nu en dan automatisch updates via de app-store worden gedownload en geïnstalleerd. Deze updates zijn bedoeld om de DigiD app te verbeteren, uit te breiden of verder te ontwikkelen en kunnen bestaan uit oplossingen voor programmafouten, geavanceerde functies, nieuwe softwaremodules of volledige nieuwe versies. Zonder deze updates is het mogelijk dat de DigiD app niet of niet behoorlijk functioneert.

6. Logius behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen het aanbieden van de DigiD app in de app-store of de werking van de DigiD app (tijdelijk) stop te zetten.Comment installer DigiD sur Android

En 4 étapes simples, je vais vous montrer comment utiliser DigiD.apk sur votre téléphone une fois que vous avez terminé de le télécharger..


Étape 1: Téléchargez DigiD

Vous pouvez le faire en utilisant l'un de nos miroirs de téléchargement listés ici. Il est garanti à 99% de fonctionner .


Étape 2: Autorisez les applications tierces sur votre appareil.

Assurez-vous que les applications tierces sont actuellement activées comme source d'installation. Accédez aux paramètres de votre appareil comme suit: Paramètres -> Sécurité -> et autorisez "Installer à partir de sources inconnues" .


Étape 3: Accédez à votre gestionnaire de fichiers

Localiser le DigiD.apk fichier que vous venez de télécharger.
Cliquez sur le fichier et il lancera le processus d'installation normal. Appuyez sur "Oui" lorsque vous êtes invité pour les autorisations. Cependant, assurez-vous de lire toutes les invites à l'écran.


Étape 4: Profitez de votre application

DigiD est maintenant installé sur votre appareil. Prendre plaisir!Les plus populaires dans Finance

Plus d'applications comme DigiD