De slimste mens mod apk

De slimste mens MOD APK

 
  Published by
 
  2021-07-06

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De slimste
mens. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens van
Nederland. Speel deze leuke quiz tegen je vrienden, onbekende slimmeriken of
all...


Download Apk (42M)
Editor's Review

1. De speler die tijdens het televisieseizoen van De slimste mens de hoogste score van de week heeft behaald maakt kans op de enige echte ‘Ik ben de slimste-mok’.

2. Ben jij De slimste mens van Nederland? Dat kun je elke maand bewijzen door winreeksen te behalen in de app.

3. Het doel van het spel is om je tegenstander weg te spelen door ervoor te zorgen dat zijn of haar seconden als eerste op zijn.

4. De app is in 2021 volledig vernieuwd zodat je jouw favoriete spel nog beter kunt spelen! De app loopt soepeler en je kunt gemakkelijker meerdere spellen tegelijk spelen.

5. Ben jij een echte slimmerik en haal je een hoge score? Met jouw score in de singleplayer kom je in de ranglijst van de app van De slimste mens.

6. Tijdens het televisieseizoen van De slimste mens kun je op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur de Tv-vraag van de dag spelen.

7. Elke maand heb je weer een nieuwe kans, op de eerste dag van de maand worden alle winreeksen terug naar 0 gezet.

8. In de eerste 4 spelrondes kun je zelf seconden winnen door vragen snel en correct te beantwoorden.

9. Je krijgt een puzzel in de app te zien die de kandidaten ook die avond in de uitzending van De slimste mens moeten oplossen.

10. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens van Nederland.


Download and enjoy De slimste mens MOD + OBB hack for unlimited everything. We provide the best Mods just for you and if what we offer is not enough, we link out to top sources for MOD data, just to give you the best.De slimste mens Screenshots

     


MOD Apk Information

De slimste mens is an Android app developed by and released on the Android play store. Its rating is 3.3 out of a possible 10 score and has been rated thus by over 17373 users. Over time, it has gone through many iterations by the creators - some favourable and some not. Today, to enjoy De slimste mens it is now a neccesity to use MODS just to enjoy the app. Today we give you an oppurtunity to enjoy the app for free and at your convinience.


Category: Casual

Current version: 5.1.12

File size: 42M

Compatibility: Requires Android 6.0

Adult Ranking: Teen

Developer: KRO-NCRV

Developer Support: [email protected]Product Details and Description of De slimste mens

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De slimste mens. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens van Nederland. Speel deze leuke quiz tegen je vrienden, onbekende slimmeriken of alleen.

De app is in 2021 volledig vernieuwd zodat je jouw favoriete spel nog beter kunt spelen! De app loopt soepeler en je kunt gemakkelijker meerdere spellen tegelijk spelen. Belangrijke verbeteringen:

- In de lijst met spellen bovenin zie je snel welke spellen er lopen en start je gemakkelijk een nieuw spel.

- Daag vrienden en familie uit via het home scherm. Deel jouw persoonlijke link en nodig ze uit om vrienden te worden op de manier die jij wilt.

- Door drie keer op een rij te winnen behaal je een bokaal. Spaar zoveel mogelijk De slimste mens bokalen bij elkaar en misschien word jij wel de winnaar van de maand!

Multiplayer

In het multiplayer spel speel je 5 spelrondes tegen vrienden of willekeurige tegenstanders. Het doel van het spel is om je tegenstander weg te spelen door ervoor te zorgen dat zijn of haar seconden als eerste op zijn. In de eerste 4 spelrondes kun je zelf seconden winnen door vragen snel en correct te beantwoorden. In de finale krijg je de kans om met goede antwoorden de seconden van je tegenstander weg te spelen.

- 3-6-9 Ronde

- Open Deur Ronde

- Puzzel Ronde

- Ingelijst Ronde

- Finale

Singleplayer

In de singleplayer kun je zelf je kennis testen. Hiervoor heb je geen tegenspeler nodig. Dit spel bestaat alleen uit de 3-6-9 ronde. Je krijgt 9 open vragen die je binnen 90 seconden juist moet beantwoorden. Bij elk juist antwoord krijg je 100 seconden. Bij een juist antwoord op vraag 3, 6 en 9 ontvang je 300 seconden. Wees snel, want je seconden tikken ook weer af!

Ben jij een echte slimmerik en haal je een hoge score? Met jouw score in de singleplayer kom je in de ranglijst van de app van De slimste mens. De speler die tijdens het televisieseizoen van De slimste mens de hoogste score van de week heeft behaald maakt kans op de enige echte ‘Ik ben de slimste-mok’. De winnaar wordt hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld via een e-mail.

Nieuw: Winreeksen

Ben jij De slimste mens van Nederland? Dat kun je elke maand bewijzen door winreeksen te behalen in de app.

Wanneer je 3 multiplayer spellen op een rij wint volbreng je een winreeks en krijg je een bokaal. Spaar jij deze maand de meeste bokalen bij elkaar, dan ben je de winnaar van de maand! Lukt het niet? Wees niet getreurd. Elke maand heb je weer een nieuwe kans, op de eerste dag van de maand worden alle winreeksen terug naar 0 gezet.

Je ziet de voortgang van je winreeks aan het eind van een gewonnen spel. Daarnaast vind je het overzicht van je huidige winreeks, je behaalde winreeksen en je plek op de ranglijst op de homepagina van de app.

Tv-vraag van de dag

Tijdens het televisieseizoen van De slimste mens kun je op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur de Tv-vraag van de dag spelen. Je krijgt een puzzel in de app te zien die de kandidaten ook die avond in de uitzending van De slimste mens moeten oplossen. We zoeken in de puzzel 3 verbanden die worden omschreven met 4 trefwoorden. De juiste antwoorden zie je ’s avonds in de uitzending terug. Uit alle spelers met de juiste antwoorden loten we één winnaar per dag. De winnaar van de Tv-vraag van de dag is tijdens het televisieseizoen te zien op deslimstemens.nl en ontvangt een persoonlijk bericht via een e-mail.

Door de app te downloaden ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden (https://www.kro-ncrv.nl/over-kro-ncrv/algemene-voorwaarden ) van de KRO-NCRV.

Heb je vragen/opmerkingen/suggesties? Mail dan naar [email protected]How to Install De slimste mens on Android

In 4 Simple Steps, I will show you how to use De slimste mens.apk on your Phone once you are done downloading it..


Step 1: Download De slimste mens

You can do this by using any of our download mirrors listed here. Its 99% guaranteed to work.


Step 2: Allow Third Party apps on your device.

Make sure that third party apps are currently enabled as an installation source. Go to your device settings like so: Settings -> Security -> and allow "Install from Unknown Sources".


Step 3: Goto Your File manager

Locate the De slimste mens.apk file you just downloaded.
Click the file and it will start the normal installation process. Tap "Yes" when prompted for permissions. However, be sure to read all on-screen prompts.


Step 4: Enjoy your app

De slimste mens is now installed on your device. Enjoy!Most Popular in Casual

More Apps Like De slimste mens